Vandaag besteld, morgen gratis geleverd Gratis retour 30 Jaar Garantie
€ EUR
0800 81569

Leveringsvoorwaarden

 

WAAR & WANNEER LEVEREN WE?

Goederen die via deze Website worden besteld, worden enkel geleverd in België en Luxemburg. Het is mogelijk om uw bestelling elders te laten leveren dan op uw persoonlijke adres of facturatieadres, op voorwaarde dat het binnen de leveringszones blijft zoals hierboven omschreven. Geef de bestemming aan tijdens de aankoop. De levering zal uitgevoerd worden door een normale koeriersdienst, tijdens de kantooruren van maandag t.e.m. vrijdag. Alle bestellingen die voor 12:00 ’s middags worden geplaatst, worden diezelfde dag toevertrouwd aan de door ons geselecteerde koeriersdienst en zullen binnen 1 - 2 werkdagen worden geleverd. Bestellingen die op vrijdag voor 12:00 ’s middags worden geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Onze goederen worden niet geleverd aan postbussen. Let op:  het is onze bedoeling om steeds te leveren binnen de hierboven vermelde streeftijden, maar aangezien onze verzendingen worden afgehandeld door derden kunnen we de dag van levering niet garanderen. · De afsluittijden voor het plaatsen van bestellingen worden enkel gegeven ter indicatie en houden geen rekening met mogelijke vertragingen veroorzaakt door autorisaties met betrekking tot betalingen. · Bestellingen worden afgehandeld in overeenstemming met deAlgemene Verkoopsvoorwaarden. Zodra goederen onderweg zijn, kunnen wij hun bestemming niet meer aanpassen.

TOESLAGEN VOOR LEVERING

Morgen geleverd: Gratis
Gratis levering op uw thuis- of werkadres indien besteld voor 12:00. Volg uw bestelling op https://gls-group.eu/ of eastpak.com
De juiste toeslagen voor levering zullen automatisch aan uw winkelmandje worden toegevoegd.

- Kiala: Gratis
Een pakket ontvangen:
- Stap 1 : Bij uw bestelling bij een van onze 100 verkopers kiest u het Kiala-Punt van uw keuze.
- Stap 2 : U wacht tot Kiala u op de hoogte brengt van de aankomst van uw pakket om naar uw Kiala-Punt te gaan.Enkel een bericht van Kiala (een sms, e-mail of telefonisch bericht) garandeert u dat uw pakket aangekomen is in uw Kiala-Punt.
- Stap 3 : U gaat naar uw Kiala-Punt met uw identiteitskaart.Gelieve spontaan uw identiteitskaart te tonen aan de uitbater van het Kiala-Punt.
Tot slot tekent u op de Kiala-terminal bij ontvangst van uw pakket.

Een pakket retourneren:
- Stap 1 : U controleert of de verkoper bij wie u uw bestelling heeft geplaatst wel degelijk retourzendingen aanvaardt.
- Stap 2 : U voegt een kopie van uw factuur bij het pakket of het ingevulde retour formulier
- Stap 3 : U verpakt uw pakket zorgvuldig voor dat u het naar het Kiala-Punt van uw keuze brengt.U moet aan de handelaar een verpakt en dichtgeplakt pakket overhandigen.Breng op dit pakket ook de volgende vermelding aan: KIALA/Naam van de verkoper naar wie het pakket moet worden teruggestuurd.Bij sommige verkopers ontvangt u in uw pakket een retouretiket dat u op het retourpakket moet plakken. Dit etiket kan in bepaalde gevallen ook afgedrukt worden op de internetsite van de verkoper.
- Stap 4 : U vraagt uw ontvangstbewijs aan de uitbater van het Kiala-Punt.Dit ontvangstbewijs levert het bewijs van uw retourzending.

BELASTINGEN EN TAKSEN

Belastingen en taksen worden berekend op basis van het verzendingsadres en als apart item weergegeven op de eindpagina en op de Bevestiging van Bestelling. Toeslagen voor levering voor Bestellingen verzonden binnen België en Luxemburg zijn inclusief BTW en omvatten alle kosten voor het verzenden van de bestelling naar het opgegeven adres.

VERZENDINGEN VOLGEN

U kunt uw bestelling volgen door op onze site naar “Mijn Account” te gaan en daar te klikken op “Bestelgeschiedenis”. Een andere mogelijkheid is om in de e-mail die wij aan u zenden waarin wij de verzending bevestigen, rechtstreeks op de koppeling van onze koeriersdienst te klikken. De link voor het volgen van een bestelling wordt actief binnen 24 uur nadat de koeriersdienst uw pakket bij ons heeft opgehaald.

HOE WORDEN PERSOONLIJKE GEGEVENS VERWERKT?

Meer informatie overhoe uw persoonlijke gegevens worden verwerkt wanneer u een Bestelling plaatst.