Vandaag besteld voor 12:00, morgen gratis geleverd Gratis retour 30 Jaar Garantie

Dit is je kans om in het bezit te komen van een draagbaar popart kunstwerk. Andy Warhol waardeerde het Eastpak merk en daarom lanceren wij een nieuwe collectie als hommage aan zijn levenswerk.

Portret van een icoon

We begonnen met de favoriete Eastpak van Andy Warhol – onze leren Padded Pak’r – en gebruikten het als de basis voor een zilverkleurige zeefdruk van een portret van de kunstenaar zelf.

Bestel nu online

Andy Warhol

“Kunst is waar je mee weg kunt komen.”

– Andy Warhol

Beroemd om zijn inspirerende kijk op het leven, citeert dit premium design beroemde citaten van de kunstenaar zelf aan de binnenkant en een uniek logo in reliëf maakt de uitstraling compleet.

Ontdek de hele collectie

Bestel nu online

Over de Andy Warhol Foundation

Als de belangrijkste Amerikaanse kunstenaar van de 20e eeuw, prikkelde Andy Warhol de wereld om anders naar kunst te kijken. Sinds de oprichting van de Andy Warhol Foundation in 1987 maakt de stichting zich voortdurend sterk om de creatieve nalatenschap van zijn oprichter te beschermen en te stimuleren. Ze wil ervoor zorgen dat de originele, ruimdenkende visie van Warhol op visuele kunst ook voor toekomstige generaties van grote betekenis zal zijn. Met de inkomsten die de stichting ontvangt uit giften van gelicentieerde projecten zoals deze wijst zij studiebeurzen toe. Ga voor meer informatie naarwww.warholfoundation.org