Tot 30 jaar beperkte garantie
Gratis bezorging vanaf 40€
Vanwege de feestdagen kan het zijn dat uw bestelling met een kleine vertraging de deur uit gaat. Maak je echter geen zorgen, zodra het verzonden is, sturen we je een e-mail met je tracking informatie. Wij verontschuldigen ons voor het veroorzaakte ongemak en danken u voor uw geduld.

Eternals x Eastpak

In het kader van onze samenwerking met MARVEL hebben we een collectie gelanceerd om de release van de film Eternals van Marvel Studios te vieren. Deze collectie bestaat uit nieuwe versies van onze iconische Eastpak-rugzak-, schoudertas- en bagageontwerpen in prints die geïnspireerd zijn op de superhelden uit de langverwachte film.

Een collectie geïnspireerd op de personages van Eternals

In de collectie in vijf stijlen hebben onze iconische Eastpak-rugzak- en schoudertasontwerpen een nieuw uiterlijk gekregen met 10 prints die een eerbetoon zijn aan de stijl en superkrachten van de 10 Eternals-personages. Onze klassieke bagagestijlen met Eternals Galactic-sterrenstelselprint maken de collectie compleet.

Onze klassieke rugzak- en schoudertasstijlen zijn opnieuw uitgevonden in een print die is geïnspireerd op de stijl en superkrachten van Ajak, de spirituele leider van de Eternals.

Onze klassieke rugzak- en schoudertasstijlen zijn opnieuw uitgevonden in een print die is geïnspireerd op de stijl en superkrachten van Druig, die kosmische energie gebruikt om de geest van mensen te beheersen.

Onze klassieke rugzak- en schoudertasstijlen zijn opnieuw uitgevonden in een print die is geïnspireerd op de stijl en superkrachten van de sterke en vriendelijke Gilgamesh.

Onze klassieke rugzak- en schoudertasstijlen zijn opnieuw uitgevonden in een print die is geïnspireerd op de stijl en superkrachten van Ikaris, de tactische leider en sterkste van de Eternals.

Onze klassieke rugzak- en schoudertasstijlen zijn opnieuw uitgevonden in een print die is geïnspireerd op de stijl en superkrachten van Kingo, die de Eternals helpt om bedreigingen af te weren.

Onze klassieke rugzak- en schoudertasstijlen zijn opnieuw uitgevonden in een print die is geïnspireerd op de stijl en superkrachten van Makkari, de snelste vrouw in het universum.

Onze klassieke rugzak- en schoudertasstijlen zijn opnieuw uitgevonden in een print die is geïnspireerd op de stijl en superkrachten van Phastos, die alles kan creëren met zijn gedachten.

Onze klassieke rugzak- en schoudertasstijlen zijn opnieuw uitgevonden in een print die geïnspireerd is op de stijl en superkrachten van Sersi, die gedreven wordt door haar liefde voor de mensheid om de planeet te redden.

Onze klassieke rugzak- en schoudertasstijlen zijn opnieuw uitgevonden in een print die is geïnspireerd op de stijl en superkrachten van Sprite, een sterk jong meisje dat heel wijs is voor haar leeftijd.

Onze klassieke rug- en schoudertasstijlen zijn opnieuw uitgevonden in een print die is geïnspireerd op de stijl en superkrachten van de felle krijger Thena.

20Resultaten
Showing 20 out of 20 products
 1. Padded Pak'r® Eternals Ikaris Navy
 2. The one Eternals Ikaris Navy
  € 35,00
  20 kleuren
 3. Padded Pak'r® Eternals Phastos Lilac
 4. The one Eternals Phastos Lilac
  € 35,00
  20 kleuren
 5. Padded Pak'r® Eternals Druig Dark
  € 55,00
  20 kleuren
 6. Tranverz S Eternals Galactic
  € 140,00
  20 kleuren
 7. Padded Pak'r® Eternals Makkari Red
 8. The one Eternals Makkari Red
  € 35,00
  20 kleuren
 9. Padded Pak'r® Eternals Sprite Aqua
 10. The one Eternals Sprite Aqua
  € 35,00
  20 kleuren
 11. Padded Pak'r® Eternals Sersi Green
 12. The one Eternals Sersi Green
  € 35,00
  20 kleuren
 13. Padded Pak'r® Eternals Thena Sand
  € 55,00
  20 kleuren
 14. The one Eternals Thena Sand
  € 35,00
  20 kleuren
 15. Padded Pak'r® Eternals Kingo Purple
 16. The one Eternals Kingo Purple
  € 35,00
  20 kleuren
 17. Padded PAK'R® Eternals Ajak Blue
  € 55,00
  20 kleuren
 18. The one Eternals Ajak Blue
  € 35,00
  20 kleuren
 19. Padded Pak'r® Eternals Gilgamesh Yello
 20. The one Eternals Gilgamesh Yello
  € 35,00
  20 kleuren
20Resultaten
Showing 20 out of 20 products