Rick and Morty x Eastpak

"Ik heb mezelf in een augurk veranderd, Morty!" Het onvergetelijke personage Pickle Rick maakt een comeback in onze samenwerking met Rick and Morty. De collectie is net zo eigenzinnig als de animatieserie voor volwassenen die de onvoorspelbare capriolen van wetenschapper Rick en zijn kleinzoon Morty volgt. De tassen en accessoires zijn geïnspireerd op de scifi-serie en de intergalactische avonturen van het iconische duo.

Rick & Morty x Eastpak

3Resultaten
3 van 3 producten weergegeven
3 Resultaten
  1. TRIPLE PAK'R
    € 100,00
    3 kleuren
  2. DAY PAK'R
    € 65,00
    (20)
    3 kleuren
  3. DAY PAK'R
    € 65,00
    (20)
    3 kleuren
3 Resultaten
3Resultaten
3 van 3 producten weergegeven

De terugkeer van Pickle Rick

Rick and Morty-fans zullen het zich nog wel herinneren toen Rick zichzelf in een augurk veranderde om onder therapie uit te komen in de serie van zender Adult Swim. De Pickle Rick-heuptas is exclusief voor deze collectie gemaakt en neemt je mee terug naar dat hilarische moment. De collectie bevat ook onze klassieke Eastpak-rugzak, heuptas en oversized rugzak in radioactieve ontwerpen met de bekende gezichten van Rick en Morty in de hoofdrol.

Verander jezelf in een augurk!

Het is geen magie, het is wetenschap. En nee, als je een augurk bent, kun je niet bewegen of vliegen, omdat je anders geen echte augurk zou zijn. Dus zoek er verder niet te veel achter en verander jezelf in een augurk!

You need to give permission to use your webcam for this feature. Change the setting in your browser.

Naar boven