Eastpak | Built To Resist

We zijn gemaakt om in het leven tegen een stootje te kunnen, om ons als individu uit te drukken en om positieve weerstand te inspireren. We ondersteunen teams en individuen die opkomen voor wat goed is, die hard vechten voor positieve verandering en die zich uitspreken voor inclusie en diversiteit. We drukken ons uit met de tassen die we dragen en de positieve bewegingen die we ondersteunen, waardoor we elkaar in staat stellen om de regels in twijfel te trekken en op die manier grenzen en conformiteit te trotseren. Zo willen we van de wereld een betere, meer inclusieve plek maken.

Waar het allemaal begon

Sinds 1952 maken we al producten die lang meegaan. Toen begonnen we als Eastern Canvas Products en maakten duurzame uitrustingen voor het Amerikaanse leger. Sindsdien hebben we een garantie van dertig jaar geïntroduceerd om onze tassen hun potentieel te laten waarmaken.

Eastpak | Waar het allemaal begon

Gemaakt om lang mee te gaan. Gemaakt voor het leven.

De stad is een eindeloze bron van inspiratie. Onze steden gedijen in een wereld die we moeten beschermen, dus werken we hard aan duurzame hoogwaardige producten.

We combineren robuuste materialen met duurzame constructie in onze tijdloze ontwerpen die nooit uit de mode raken. We zetten ons in voor het verminderen van verspilling door onze hulpbronnen te beschermen en een duurzamere manier van leven te bevorderen.

Herformulering van de regels

In de loop der jaren hebben we de regels voor het ontwerpen van tassen en koffers een nieuwe invulling gegeven. We zoeken nieuwe uitdagingen om onze tijdloze ontwerpen te ontwrichten, maar we blijven authentiek en consistent met waar we voor staan.

Onze klassieker, de Padded Pak'r-rugzak, blijft generatie na generatie onveranderd, maar we blijven hem heruitvinden in onze creatieve samenwerkingen.

Eastpak | Herformulering van de regels

Voorgestuwd door een doel

We werken samen met mensen en organisaties die aandringen op inclusie en vechten voor positieve verandering in de wereld. We sloten een langdurige partnerschap met ILGA, een internationale organisatie die zich inzet voor LGBTQI-rechten. En we hebben onze krachten gebundeld met Omek, een visionaire, op lidmaatschap gebaseerde community die zich inzet voor het verbinden en versterken van biculturele professionals van Afrikaanse afkomst.

We vieren met trots belangrijke en betekenisvolle events zoals Pride, Black History Month and Internationale dag van de vrouw.

Eastpak | Voorgestuwd door een doel
Naar boven