SOLDEN | Nog meer kortingen!

Onze duurzaamheidsreis

Ons motto is "Built to Resist". Sinds 1952 maken wij bestendige ontwerpen die lang meegaan. Wij geloven in minder kopen en beter kopen als het om tassen gaat. Door te kiezen voor kwaliteitsontwerpen die de tand des tijds doorstaan, verminderen we afval en onze impact op het milieu.

Onze stappen naar een duurzamere wereld

We zetten stappen in de juiste richting door deze vier principes toe te passen in onze zakelijke keuzes en in onze levensstijl.

Verminder

We kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit en ontwikkelen daarom duurzame producten die sterk en stijlvol blijven. Daarnaast bieden we op onze producten tot wel dertig jaar garantie. Minder producten van betere kwaliteit kopen is voor iedereen een goede stap om minder te consumeren.

Hergebruik

Onze multifunctionele tassen en koffers zijn gemaakt om lang mee te gaan. Mocht je een nieuwe rugzak kopen, gebruik de oude dan als shopper of als sporttas. Wil je toch afstand doen van je tas, geef hem dan aan een iemand die je kent of doneer hem aan een goed doel. Vermijd nog meer afval.

Repareer

Onze tassen en koffers zijn erop gemaakt om in jouw actieve levensstijl te passen, de wereld rond te reizen en iedere dag weer op avontuur te gaan. Ook de duurzaamste tassen slijten, dus doen we ons best om elke schade te repareren die onder onze dertigjarige garantie valt.

Recycle

We recyclen steeds meer materialen die we niet meer kunnen hergebruiken of repareren. Daarnaast gebruiken we ook steeds vaker gerecyclede stoffen in onze nieuwe collecties, zonder daarbij compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit of duurzaamheid. Voor die dingen waar we nu nog geen gerecyclede oplossingen voor hebben, blijven we zoeken naar materialen die wel aan onze kwaliteitseisen voldoen.

Gemaakt om lang mee te gaan

Naarmate onze ontwerpen evolueren, blijft de kwaliteit van onze producten hetzelfde. We voeren grondige tests uit op al onze producten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.

We testen de bestendigheid van onze producten en garanderen dat de waterbestendige afwerkingen, sterke ritsen en slijtvaste wielen de tand des tijds doorstaan.

Verminder afval en blijf stijlvol

Als onderdeel van onze missie om afval te minimaliseren en stijl te behouden, gebruiken we gerecycleerde materialen en overgebleven stoffen om duurzamere ontwerpen te maken. We hergebruiken je oude vertrouwde tassen en gebruiken verantwoord geproduceerde materialen om onze Eastpak-iconen te vernieuwen.

Jouw beperkte garantie

We ontwerpen tassen die gemaakt zijn om jouw actieve levensstijl op lange termijn te doorstaan. We weten echter dat zelfs de meest duurzame materialen soms kunnen kapotgaan, dus we helpen je hiermee graag verder.

Met duurzaamheid in het achterhoofd, helpt ons beperkte garantiebeleid de levensduur van onze producten te verlengen met tot wel dertig jaar dekking.

Tot 30 jaar beperkte garantie

Onze stappen traceren

We nemen verantwoordelijkheid voor onze productieprocessen, onze mensen en de plekken waar we werkzaam zijn. Onze traceerbaarheidskaarten traceren de stappen en processen die onze producten doorlopen, vanaf het begin van de toeleveringsketen tot aan de aankomst bij je thuis.

Onze stappen traceren
Naar boven