Reiskoffer Gids

Maak het jezelf gemakkelijk op het vliegveld met onze Eastpak-collectie reiskoffers. Je toekomstige avonturen zijn een gegarandeerd succes dankzij onze bagage met handige functies en slimme extra's.
Raadpleeg deze gids voor je vertrekt om stressvrij te reizen. Laat het avontuur beginnen!

Onze Stijlen

Tranzshell

Onze harde koffer gemaakt van een innovatieve mix van materialen die zorgen voor een flexibele buitenkant die bescherming biedt. De soepele wieltjes en gevoerde handgrepen zorgen voor extra comfort tijdens de douane checks.

Koop Tranzshell

Tranverz

Onze klassieke Tranverz reistas is lichtgewicht maar weerbaar, stijlvol maar veilig. Deze koffer komt met een TSA-slot, compressieriemen en genoeg opbergruimte voor al je trips.

Koop Tranverz

Trans4

Onze bagage met vier 360° wieltjes zorgt ervoor dat je kan reizen zonder zorgen. Met compressieriemen aan de zijkant voor optimaal inpakken en een TSA-slot met drie cijfers zodat je je spullen veilig kan opbergen.

Koop Trans4

Travelpack

Onze 2-in-1 handbagage reistas kan je zowel als rugzak of draagtas met handgrepen dragen. Gebruik de ingebouwde laptophoes om je gadgets onderweg te beschermen.

Koop Travelpack

Reistassen

Reistassen

Slimme designs voor elke bestemming

Reisaccessoires

Onmisbare stijlen om georganiseerd op weg te gaan

Onmisbare stijlen om georganiseerd op weg te gaan


Hoe pak je jouw koffer in

Je vraagt je wellicht af welke koffer het beste bij jou past en hoe je deze inpakt. Bij Eastpak gaat het ons om slimme opslag en we maken zo efficiënt mogelijk gebruik van de ruimte, denk daarbij ook aan onze inpak kubussen en platte rugzakken.

Rol het op

We raden aan je kleding op te rollen om ruimte te besparen. Vul je schoenen met sokken en andere kleine items om zo meer mee te kunnen nemen. Deze tip helpt ook om je schoenen in vorm te houden.

Plaats het belangrijkste bovenop

Blijf lekker scherp op reis door de spullen die je snel nodig hebt bovenop te plaatsen. Zo pak je het in een handomdraai zonder alles overhoop te gooien.

Neem een extra tas mee voor vuile kleding

Om tijdens korte trips je spullen schoon en fris te houden is het handig om je vuile kleding gescheiden te houden in een aparte tas in je koffer.

Neem inpak kubussen mee voor je belangrijke spullen

Koop een set kleine, medium en grote inpak kubussen om je spullen netjes en geordend te houden tijdens je reis.

Shop nu

Wat valt onder handbagage?

Welke maat mag handbagage hebben? Hoe groot is te groot? Handbagage is een tas of koffer die je met je mee mag nemen in de cabine van het vliegtuig.
Het plannen van een reisje kan lastig zijn, maar het vinden van de juiste bagage gelukkig niet. Vergeet vooral je paspoort en een schone onderbroek niet, we gaan je koffer inpakken.

What is a cabin bag?


Hoe meet je een koffer

Als je niet zeker weet hoe groot een stuk handbagage mag zijn, dan moet je je geen zorgen maken. Onze handbagage is toegestaan op vrijwel elke vlucht (dat hebben we expres zo gedaan).

Het kan natuurlijk geen kwaad om nog een te dubbelchecken, dus we hebben de toegestane afmetingen hieronder geplaatst zodat jij direct ziet wat welke maatschappij toelaat. In de meeste gevallen dienen de handgrepen, wielen en buitenvakken binnen de aangegeven afmetingen te vallen.

Afmetingen: max 115cm - Etihad Airways, Singapore Airlines

Afmetingen: 45 x 36 x 20cm - easyJet

Afmetingen: 50 x 37 x 25cm - Qatar Airlines

Afmetingen: 55 x 35 x 25cm - Aerolineas Argentinas, Air France, Air India, Alitalia, Jet Airways, Transavia Airlines

Afmetingen: 55 x 38 x 20cm - Emirates

Afmetingen: 55 x 40 x 20cm - Asiana Airlines, Tap Portugal, Korean Air, Ryanair*, Vueling

Afmetingen: 55 x 40 x 23cm - Air Canada, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Ethiopian Airlines, Polish Airlines, Brussels Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Turkish Airlines

Afmetingen: 55 x 40 x 25cm - Aeroflot, Aero Mexico, Ana, Czech Airlines, United Airlines

Afmetingen: 56 x 36 x 23cm - American Airlines, China Airlines, Malaysia Airlines, US Airways

Afmetingen: 56 x 45 x 25cm - Aegean Airlines, British Airways, Finnair, Thai Airways

Afmetingen: 56 x 35 x 23cm - Delta Airlines

Afmetingen: 56 x 35 x 25cm - KLM

Afmetingen: 56 x 40 x 25cm - Iberia

Afmetingen: 57 x 36 x 23cm - Virgin Atlantic

Afmetingen: 57 x 40 x 25cm - Japan Airlines

Vind de perfecte Eastpak-handbagage voor jou

Kies voor een multifunctionele stijl van je bagage zodat je voor elke gelegenheid ruimte hebt om je reisbenodigdheden mee te nemen. Behalve een ruime keuze aan rugzakken en reiskoffers sis het altijd een goed idee om inpak kubussen aan te schaffen.
Onze kenmerkende kleine, medium en grote inpak kubussen zijn ontworpen om je spullen overzichtelijk te organiseren. De handgrepen maken deze tassen extra handig om met je mee te nemen.

Find the ultimate Eastpak cabin bag for you

Wat mag je meenemen in je handbagage?

De vraag blijft, waar begin je met inpakken? Met handbagage weet je nooit exact hoeveel je mee moet nemen. Uiteraard wil je niet te veel meenemen, maar je wilt zeker niks missen tijdens je trip.
Het is verstandig om het zekere voor het onzekere te nemen en in ieder geval één extra set kleren mee te nemen. Dit klinkt misschien onlogisch als je al voor twee weken aan kleding in je grote koffer hebt gestopt, maar je weet nooit 100% zeker of die koffer wel tegelijk met jou aankomt. Mocht er onverhoopt iets met je koffer gebeuren dan ben je blij dat je in ieder geval een extra set kleren hebt meegenomen.

En dan nu de echte uitdaging - welke vloeistoffen mag je meenemen?

Vloeistoffen zijn een lastige categorie, helemaal nu desinfectiemiddel voor je handen zo belangrijk is geworden. Op vrijwel elk vliegveld moeten alle vloeistoffen in een verpakking zitten waar niet meer dan 100 ml in past. Deze moet in een doorzichtig plastic tasje, met een maximale totale capaciteit van 1 liter, oftewel, 10 zakjes. Wil je graag je favoriete shampoo of lotion mee, stop deze dan niet in je handbagage maar in je grote reiskoffer.
Deze restricties gelden overigens niet voor medicijnen en voedsel voor baby's. Dus mocht je met een kind reizen of heb je medicijnen waar je niet zonder kunt, dan hoef je je daarover geen zorgen te maken.

En dan nu de echte uitdaging - welke vloeistoffen mag je meenemen?

Wat mag je nog meer meenemen in je handbagage?

Last-minute cadeaus voor degene die je op staat te wachten op het andere vliegveld koop je snel nog bij de taxfree. Vloeistoffen die je in de taxfree winkel op het vliegveld koopt zij niet beperkt tot maar 100 ml. Je kunt die grote flessen drank dus rustig in je handbagage stoppen. Zorg ervoor dat het product samen met de bon in de speciale tas blijven zitten totdat je aangekomen bent op je bestemming.
Het zal je niet verbazen dat je geen scherpe objecten, explosieven en brandbare spullen mee mag nemen.
Kijk voor je vertrekt even wat de richtlijnen zijn van de maatschappij waarmee je vliegt. Aangezien zij degenen zijn die bepalen wat wel en niet mee mag, doe je er goed aan om er zeker van te zijn dat je alleen dingen meeneemt die de maatschappij toelaat.

Wat mag je nog meer meenemen in je handbagage?
Naar boven