BESTEL VOOR 12:00, MORGEN IN HUIS
GRATIS RETOUR
30 JAAR GARANTIE
GRATIS RETOUR TOT 31/01/19

Vaak geïmiteerd.
Nooit gedupliceerd.

Door de jaren heen heeft Eastpak een stevige reputatie op weten te bouwen voor compromisloze kwaliteit en innovatieve designs. 2 karakteristieken die de basis hebben gevormd van diverse iconische rugzakken, tassen en bagage. Ons succes heeft helaas ook een onwelkome keerzijde: hoe populairder onze producten zijn, hoe meer mensen proberen om ze te kopiëren. Dat is gewoon een feit.  

Wat doet Eastpak
aan dit probleem?

Ze zeggen dat imitatie de hoogste vorm van vleierij is. Maar als onwetende klanten verleid worden tot het kopen van inferieure producten, zijn we niet meer zo gevleid en gaan we over tot actie. We hebben wereldwijd onderzoeksteams aan het werk om namaakproducten te identificeren en uit de handel te nemen. Ondertussen zijn er een paar dingen waar je zelf op kunt letten om er zeker van te zijn dat je het echte artikel koopt. 

Helaas geeft Eastpak geen Garantie op namaakproducten.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat ik een echte Eastpak koop? 

  • • Controleer de kwaliteit: alle echte Eastpak-producten voldoen aan de hoogste standaarden. Als het materiaal of het vakmanschap er gebrekkig uitziet, is de kans groot dat je met namaak te maken hebt.  
  • • Koop alleen bij betrouwbare retailers, zoals een officiële Eastpak-winkel, een geautoriseerde Eastpak-handelaar, of de officiële Eastpak.com-webshop.  
  • • Zoek het officiële, zwaar beveiligde holografische label. (Al kan zelfs dit gekopieerd worden, het moet lastig zijn om dit label van een echt Eastpak-product te verwijderen.)   

Holografisch label

1e generatie

Mei 2011 – Mei 2014

2e generatie

Mei 2014 – April 2016 

3e generatie

Mei 2016 –

Wat moet ik doen als ik twijfel over de echtheid? 

Heb je iets gekocht wat niet helemaal klopt? Vermoed je een imitatie? Stuur foto’s en een beschrijving van het product, samen met details over waar je het gekocht hebt aan: counterfeit@eastpak.com. Dan nemen wij het over.