Tot 30 jaar beperkte garantie
Gratis bezorging & retour

Reduceer, hergebruik, recycle: Onze milieubewuste collecties

Sinds 1952 maken wij duurzame tassen die lang meegaan. Als onderdeel van ons engagement om afval te verminderen en stijl te behouden, ondernemen we stappen om onze Eastpak-iconen te transformeren met gerecyclede en verantwoord geproduceerde materialen.

Lees meer over onze duurzaamheidsreis

Gebruik van overtollige materialen om onze iconen opnieuw uit te vinden

Door te kiezen voor overgebleven materialen en overtollige stoffen om twee milieuvriendelijke collecties te creëren, verminderen we afval en onze impact op het milieu. Onze SR+ -collectie heeft een luxueus patchwork-ontwerp en onze Resist Waste-collectie combineert een print en een kleur tot een 50/50-split-ontwerp.

Ongeverfde stoffen omtoveren tot duurzame stijlen

We gebruiken ongeverfde, 100% gerecyclede PET-stoffen om onze klassieke ontwerpen te vernieuwen tot verantwoord ingekochte stijlen. Onze Responsible-collectie presenteert onze iconische rugzak- en heuptasontwerpen in hun meest ecologische vormen.

Ontdek Responsible

Exclusieve stijlen gemaakt van gerecyclede materialen

Van dierenprints tot frisse bloemen, we gebruiken gerecycleerde materialen in onze online-only collecties die je nergens anders zult vinden. Vanaf 2020 zijn alle zwarte webbings, randen, voeringen en logopatches die in onze Original-collecties worden gebruikt, gemaakt van 100% gerecycled materiaal. We blijven hard werken om meer gerecyclede materialen te gebruiken in ons productieproces zonder de kwaliteit van onze duurzame ontwerpen in het gedrang te brengen.

Ontdek onze online-only stijlen

Jouw beperkte garantie

We ontwerpen tassen die gemaakt zijn om jouw actieve levensstijl op lange termijn te doorstaan. We weten echter dat zelfs de meest duurzame materialen soms kunnen kapotgaan, dus we helpen je hiermee graag verder.

Met duurzaamheid in het achterhoofd, helpt ons beperkte garantiebeleid de levensduur van onze producten te verlengen met tot wel dertig jaar dekking.

Onze milieubewuste samenwerkingen

We staan erom bekend samen te werken met merken, ontwerpers en kunstenaars uit de hele wereld om een frisse wind te jagen door onze iconische tassen- en bagageontwerpen. Bij het verkennen van nieuwe technieken en stijlen hebben we gerecyclede materialen opgenomen in onze creatieve samenwerkingen. Onze milieubewuste collectie met Vivienne Westwood transformeert onze klassieke ontwerpen met behulp van gerecycled plastic, duurzame processen en een gedurfde stellingname die onze consumenten aanspoort om "onze oceanen te redden”.

Ontdek Vivienne Westwood x Eastpak