Tot 30 jaar beperkte garantie
Gratis bezorging vanaf 40€

Hoe de juiste rugzak kiezen

Een Eastpak-rugzak is zoveel meer dan alleen een rugzak. Je rugzak - en de manier waarop je hem draagt - is namelijk een sterk statement over jou en jouw unieke stijl.

De juiste rugzak heeft alle functies die je nodig hebt om op pad te gaan en de wereld te verkennen, hands-free en volledig zeker dat je spullen veilig zijn opgeborgen.

Hier is onze handige gids over hoe je het beste jouw nieuwe Eastpak-rugzak kunt kiezen.

Orbit Sleek'r Suede Rust

Ik heb een klassieker nodig

Er bestaat niet zoiets als een standaard rugzak. We hebben onze favorieten gemoderniseerd, met behulp van moderne stoffen, meer functionaliteit, en gedurfde ontwerpen. We hebben speciale rugzakken voor stadsmensen, urban explorers, trendsetters en globetrotters. Kies de juiste rugzak en je hebt een metgezel voor het leven.

Ik heb iets kleins nodig

Meer is minder, dat geldt soms ook voor een rugzak. Soms heb je alleen het essentiele nodig (en misschien een tablet of een boek), voor deze situaties is een mini rugzak perfect. Kies een Casyl voor je volgende avontuur of de Orbi Sleek’r welke misschien kleiner zijn dan de anderen, maar ze bieden alles wat je nodig hebt.

Ik heb iets nodig voor het woon-werkverkeer

Met een rugzak reis je gemakkelijk tussen je werk en je appartement, fitness-club of de bar. Kies een rugzak die gemaakt is voor de dagelijkse reis zoals de Volker, Evanz, en de Hutson, en geniet van het urban leven in stijl.

Hoe meer ruimte, hoe beter

Veel mee te nemen? Dat is geen probleem met de Pinnacle, Provider, Ultimate en de Tranzpack. Deze rugzakken nemen alles georganiseerd mee en houden alles veilig. Alle rugzakken zijn speciaal ontworpen om duurzaam en veilig te zijn, zodat je nooit meer iets anders nodig hebt.

Stijl advies van Eastpak liefhebbers

Eastpak rugzakken worden gedragen door de trendsetters. Bekijk de sterke statements die deze Eastpak-liefhebbers laten zien en raak geinspireerd door de mooie ontwerpen die jou leven mooier en makkelijker maken.

Eastpak x Content creator
Eastpak x Content creator
Eastpak x Content creator
Eastpak x Content creator
Eastpak x Content creator
Eastpak x Content creator
Eastpak x Content creator
Eastpak x Content creator