GRATIS RETOUR
30 JAAR GARANTIE
MORGEN GRATIS GELEVERD

Blijf veilig en we houden je op de hoogte

Tijdens deze periode van onzekerheid is het belangrijk om verbonden te blijven, dus we zullen ons best doen om je op de hoogte te houden van updates over hoe de COVID-19 overheidsbeperkingen onze verzend- en retourprocessen beïnvloeden.

Bij Eastpak zijn we ‘Built to Resist’, wat betekent dat we deze tijd optimaal willen benutten om onze systemen te upgraden en jouw ervaring met onze website in de toekomst te verbeteren. In deze uitzonderlijke situatie willen we graag benadrukken dat wij trots zijn en veel respect hebben voor iedereen die zich voor onze samenleving inzet en hopen dat iedereen gedurende deze tijd veilig blijft.

Levering

Als we jouw bestelling kunnen verzenden, kan het door geplande systeemupgrades tot 2 weken duren. We brengen je op de hoogte van zodra je bestelling is verzonden.

Retourzending

Voor retourzendingen die op of na 24 maart zijn ontvangen, kan de terugbetaling iets langer duren dan normaal. We zullen proberen deze zo snel mogelijk te verwerken.

Laten we allemaal samenwerken om wat positiviteit en creativiteit de wereld in te sturen. We hebben een aantal downloadbare Zoom-achtergronden gemaakt, om de eentonige videovergaderingen die je thuis moet bijwonen op te fleuren.

Download nu