GRATIS RETOUR
30 JAAR GARANTIE

Het vormen van een icoon

Op zoek naar een reden om een Padded Pak’r te kopen?

Klik hier

Vrijwel onverwoestbaar

Het hoofdcompartiment bestaat uit één enkel stuk nylon met hoge dichtheid. Hoe anders kunnen we een garantie van wel 30 jaar garanderen?

Gewatteerd voor bescherming

De Padded Pak’r® heeft een gewatteerde rug. Omdat jij dat zelf niet hebt! Dit houd jou comfortabel en je spullen veilig.

Houd alles samen

Elke naad is voorzien van gebonden en vergrendelde dubbele stiksels. Dus zelfs als een steek zou breken, zal de naad nog steeds sterk zijn.

De hele dag comfort

Het unieke schouderriemontwerp is niet alleen super comfortabel maar vormt zich zelfs in de loop van de tijd aan de vorm van je schouders, zodat je bijna niet merkt dat je het draagt.

Klaar voor alles

De waterafstotende stof, gecoate interieur en ritsen zorgen er voor dat uw inhoud hoog en droog blijft.

Verder gaan

Elke rits is gemaakt om zelf-herstelbaar te zijn. Dus als het breekt, kun je het in tegenovergestelde richting trekken en is het zo goed als nieuw.

Voor elk wat wils

Doorheen zijn 40 jarige geschiedenis heeft Eastpak zijn klassieke rugzakvorm geproduceerd in meer dan 2000 verschillende kleuren, prints en stoffen.

Inspirerend design

De Padded Pak’r® is al een dozijn aantal keer herontwerpen in samenwerking met enkele van de beroemdste ontwerpers ter wereld.

Neem een kijkje

Ontdek de Padded Zippl’r

Onze nieuwste versie van de bekende Padded Pak’r-rugzak heeft een laptopsleeve en een voorvak met dubbele rits.

Padded Zippl'r

SHOP PADDED ZIPPL’R

Eastpak Artist
Studio

Van iconisch ontwerp tot uniek kunstwerk

Vorig jaar hebben we al voor de 5de keer de krachten gebundeld met enkele van de grootste namen in de mode industrie. In de loop der jaren hebben namen zoals Jean Paul Gauthier, Manolo Blahnik, Tim Coppens en andere internationale modeontwerpers hun creativiteit volledig laten gaan op de speciale “neutrale” Padded Pak’r® rugzakken en er echt unieke kunstwerken van gemaakt. Dit allemaal voor de liefdadigheidsorganisatie, Designers Against AIDS.

40 jaar reclame

De tas die wel wat aankan … zowel op je rug als in de print.