Tot 30 jaar beperkte garantie
Gratis bezorging & retour
Built-to-resist-about-page

Waar het allemaal begon

Sinds 1952 maken we al producten die lang meegaan. Toen begonnen we als Eastern Canvas Products en maakten duurzame uitrustingen voor het Amerikaanse leger. Sindsdien hebben we een garantie van dertig jaar geïntroduceerd om onze tassen hun potentieel te laten waarmaken.

Eastpak: Built to Resist

Dankzij onze duurzame ontwerpen en waarden als merk zijn we gemaakt om weerstand te bieden. Van innovatieve tassen- en kofferontwerpen tot het creëren van iconische reclamecampagnes, we hebben de regels geherdefinieerd en inspireren zo tot positieve weerstand.

Eastpak ad
Eastpak Skeleton ad

Herformulering van de regels

We hebben de regels voor het ontwerpen van tassen opnieuw gedefinieerd terwijl we onze collecties blijven vernieuwen. We zoeken naar creatieve uitdagingen om onze tijdloze ontwerpen te veranderen, terwijl we toch authentiek en consistent blijven met waar we voor staan.

Eastpak - Creëren met een doel

Creëren met een doel

In 2010 lanceerden we de Eastpak Artist Studio ter ondersteuning van Designers Against AIDS. We nodigden ontwerpers en kunstenaars uit, waaronder Walter van Beirendonck, Kenzo, Manolo Blahnik en Vetements, om onze klassieke rugzak voor het goede doel opnieuw te ontwerpen.

Eastpak Miami ad

Markt innovators

We waren in de jaren '80 het eerste merk dat volledige prints op onze ontwerpen plaatste. Elke collectie die we sindsdien hebben gemaakt is voorzien van nieuwe bedrukkingen en kleuren voor elke stijl of stemming. We gingen een stap verder met onze koffers door als eerste wielen toe te voegen aan onze zachte koffers.

Eastpak Jean Paul Gaultier ad

Creatieve samenwerkingen

We werken samen met verschillende ontwerpers en merken om onze klassieke ontwerpen in een uniek, nieuw jasje te steken. We hebben door de jaren heen samengewerkt met Raf Simons, Jean Paul Gaultier, MSGM, APC, Neighborhood en andere iconen.

Built to Resist

We zijn gemaakt om in het leven tegen een stootje te kunnen, om ons als individu uit te drukken en om positieve weerstand te inspireren. We ondersteunen teams en individuen die opkomen voor wat goed is, die hard vechten voor positieve verandering en die zich uitspreken voor inclusie en diversiteit. We drukken ons uit met de tassen die we dragen en de positieve bewegingen die we ondersteunen, waardoor we elkaar in staat stellen om de regels in twijfel te trekken en op die manier grenzen en conformiteit te trotseren. Zo willen we van de wereld een betere, meer inclusieve plek maken.