Vandaag besteld voor 12:00, morgen gratis geleverd Gratis retour 30 Jaar Garantie

RETOURBELEID

 

Herroepingsrecht

Als je niet tevreden bent over de producten die je ontvangen hebt of als je eenvoudig van gedachten veranderd bent over de aankoop nadat we je je bevestiging van de bestelling gemaild hebben, kun je ze terugzenden binnen 30 (dertig) kalenderdagen vanaf de levering van de producten en een terugbetaling ontvangen, op voorwaarde dat je de producten naar ons terugstuurt in overeenkomst met de procedure die aangeduid wordt op onze retourpagina.

Dit is een herroepingsrecht dat je kunt uitoefenen zonder boete en zonder opgave van enige reden. Houd er rekening mee dat zolang de producten in je bezit blijven, je verantwoordelijk ervoor bent ze veilig, beveiligd en in goede staat te bewaren. Bij een retour omdat je van gedachten veranderd bent (herroepingsrecht), zal je een volledige terugbetaling ontvangen, met uitzondering van de verzendkosten voor express levering, als je die verzendmethode gekozen had.

 

Hoe verloopt een GRATIS retour:

1) Maak een “retouretiket” aan

Ga naar VOLG BESTELLING & RETOURS , voer je ordernummer en je e-mailadres in en klik op ‘maak een retour aan’ (Voor geregistreerde klanten: je hebt toegang tot je bestelgeschiedenis via je account) Selecteer de artikelen die je wilt retourneren, de favoriete retourmethode (afgeven bij een afhaalpunt of laten oppikken door een koerier op het voorkeursadres) en selecteer de reden van de retour. Druk vervolgens het verstrekte etiket af.

2) Verpak de producten

Verpak de bestelling in de originele doos (er mogen andere dozen gebruikt worden, maar wij moedigen het ten zeerste aan waar mogelijk te recyclen), breng het nieuwe etiket aan en controleer of dit het oorspronkelijke etiket bedekt.

3) Producten afgeven of aan de koerier overhandigen

Geef je retourpakket af op iedere beschikbare locatie of wacht tot de koerier het komt oppikken op de voorgestelde datum.

4) Wacht op de retourbevestiging en de terugbetaling

Je zal een e-mailbevestiging ontvangen als je bestelling correct geretourneerd is naar ons magazijn en de terugbetaling verwerkt is (5-7 werkdagen).

Heb je vragen over ons retourproces, twijfel dan niet en laat het ons weten via de contactpagina

 

Wettelijke garantie voor defecte goederen

Eastpak waarborgt zijn producten tegen mogelijke materiaal- en productiefouten door middel van een standaardgarantie van 30 jaar op alle gewone producten (rugzakken, tassen en bagage). De garantie van 30 jaar geldt niet voor bepaalde ‘speciale’ producten, zoals producten gemaakt van een modieuze stof of constructie in beperkte oplage, waarvoor een garantie van 2 jaar geldt. Indien u niet zeker bent welke garantie voor een bepaald product geldig is, controleer dan het garantiedocument- of kaartje dat bij de aankoop met de tas wordt meegeleverd of het witte etiket in de tas. Daarop wordt duidelijk de garantietermijn vermeld.

 

* * * * * * *