Eastpak Rugzakken

Shop nu

Van functionele laptoptassen tot stijlvolle heritage-rugzakken, wij hebben voor iedereen een rugzak. Ontdek onze schooltassen in verschillende kleuren om je ipad of laptop veilig op te bergen. Van grote backpacks tot kleine tassen, we hebben de perfecte rugzak voor jou.

  • School School Rugzakken & Schooltassen
  • Laptop Laptop Rugzak
  • Leder Leren Rugzakken
  • Padded Pak'r Rugzakken voor Dames & Heren
  • Speciale edities Speciale Tassen en Rugzakken
  • Deals Deals
Rugzakken

Van functionele laptoptassen tot stijlvolle heritage-rugzakken, wij hebben voor iedereen een rugzak.

Hoe kies je een rugzak

De juiste rugzak heeft alle functies die je nodig hebt om op ontdekkingstocht te gaan, met je handen vrij en je spullen veilig opgeborgen. Of je nu op weg gaat naar het werk of een dagje eropuit trekt, met de juiste rugzak ben je comfortabel en op alles voorbereid.

Een Eastpak-rugzak is zoveel meer dan slechts een tas. We weten dat je rugzak - en de manier waarop je hem draagt - een uitdrukking is van jouw unieke stijl. Dus als je je afvraagt hoe je de juiste maat rugzak kiest voor jouw behoeften of voor welke stijl je moet gaan, dan zal deze handige gids je helpen.

Weet je niet waar te beginnen?

Ik heb een klassieker nodig

Onze iconische Padded Pak'r is een middelgrote tas met een hoogte van 40 cm, waardoor hij ideaal is voor dagjes uit. Of je nu met de trein, skateboard of te voet op pad gaat, je kunt alles meenemen wat je die dag nodig hebt terwijl het comfortabel blijft.

De tas heeft een ruim hoofdvak voor grotere spullen, zoals technische snufjes of kleding, met een ritssluiting om ze veilig te houden terwijl je onderweg bent. De tas heeft ook een kleiner voorvak om essentiële zaken zoals je portemonnee, sleutels of telefoon bij de hand te houden, met een gesloten ritssluiting voor veiligheid. Hierdoor beschik je over een totaal volume van 24 liter, meer dan genoeg voor een dagtrip! Bovendien helpen de gewatteerde schouderbanden en het rugpaneel je om het dragen comfortabel te houden.