Tot 30 jaar beperkte garantie
Gratis bezorging bij bestellingen van meer dan 40€

Eastpak x Stranger Things

We hebben de handen ineen geslagen met Netflix om een throwbackcollectie te lanceren die geïnspireerd is op de Stranger Things-hitserie.

Shop de Upside Down-ontwerpen

Vier Stranger Things Day

Laten we terugspoelen naar de jaren 80 en de fictieve stad Hawkins in Indiana, waar de Netflix-cultserie zich afspeelt. We vieren Stranger Things Day op 6 november met een retrocollectie aan rugzakken en heuptassen die hun eer betonen aan de stijl uit de jaren 80.

Een throwback naar de jaren 80

Onze collectie presenteert je twee rugtas- en heuptasontwerpen met een collegestijl in twee kleurstellingen die de paranormale geest van de Upside Down-dimensie weergeven. Iconische symbolen uit de Netflix-serie komen terug in de ontwerpen, zoals een walkmanicoon met jaren 80-look op de voering van het voorvak en quotes uit de show die zich verbergen aan de binnenkant van de tassen.

De Upside Down-ontwerpen

De Sugarbush-rugzak en de Dallas-heuptas hebben beiden de abstracte STease-print met een illustratie van de demogorgon en een STease zwart kleurstelling met rood gestreepte details. Elk ontwerp bevat het co-branded Eastpak x Stranger Things-logo.

Shop de Upside Down-ontwerpen