GRATIS RETOUR
30 JAAR GARANTIE

Gids voor reiskoffers

Verplaats je moeiteloos van de terminal naar je bestemming en nog veel verder met onze reisuitrusting. Reis in stijl met de functionele accessoires; ons Eastpak logo vind je gemakkelijk terug op de bagageband. Kom maar op met dat avontuur!

Onze stijlen

Tranzshell

Tranzshell

Klein maar functioneel, Tranzshell geeft je het beste van twee werelden. Een innovatieve mix van materialen vormt een hybride harde koffer met een beschermende en flexibele buitenlaag – waardoor de gewichtslimiet geen probleem is en onverwoestbare bescherming wordt geboden. Soepele wielen en gevoerde handvatten zorgen ervoor dat je makkelijk en snel door de paspoortcontrole loopt.

Tranzshell kopen

Tranverz

Tranverz

Tranverz is super veelzijdig, licht maar toch duurzaam, stijlvol en veilig. Geleverd met een TSA-goedgekeurd slot, compressiebanden aan de zijkant en veel zakken. Verkrijgbaar in een reeks unieke kleuren om ervoor te zorgen dat je niet lang hoeft te wachten bij de bagageband.

Tranverz Kopen

Trans4

Trans4

Als je veel reist, is de Trans4 de ultieme reisgenoot. Dankzij de soepele 360°-wielen is geen enkel kinderkopje jou de baas, de compressieriemen aan de zijkant bieden een compacte sluiting, en een TSA-goedgekeurd slot houdt alles veilig.

Trans4 Kopen

Inpaktips

Afmetingen handbagage

Onze koffers zijn geschikt om te gebruiken als handbagage op de meeste vluchten. Je kan dit echter beter nog eens controleren. Daarom vind je hieronder de afmetingen om je te helpen de beste tas voor jou en je luchtvaartmaatschappij van keuze te vinden.

Afmetingen Luchtvaartmaatschappij Product
55 x 40 x 20 cm Aegean Airlines, Aeroflot, AirIndia, Tap Portugal, Asiana Airlines, KLM, Korean Air, Ryanair*, Vueling Tranverz S, TranzShell S, Trans4 S
max 115 cm Aero Mexico, Ethiopian, Etihad Airways, Singapore Airlines Tranverz S, TranzShell S, Trans4 S
54 x 40 x 23 Air Canada Tranverz S, TranzShell S, Trans4 S
55 x 40 x 23 cm Austrian Airlines, Blue1, Bmi, Polish Airlines, Brussels Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Turkish Airlines TranzShell S, Trans4 S
55 x 40 x 24 cm Air Lingus Tranverz S, TranzShell S, Trans4 S
55 x 35 x 25 cm Aerolineas Argentinas, Air France, Alitalia, Ana, Jet Airways, Transavia Airlines Tranverz S, TranzShell S, Trans4 S
55 x 36 x 23 cm Delta Airlines Tranverz S, Trans4 S
max 118 cm Air New Zealand Tranverz S, TranzShell S, Trans4 S
56 x 36 x 23 cm American Airlines, China Airlines, Iberia, Japan Airlines, US Airways, Virgin Atlantic Tranverz S, TranzShell S, Trans4 S
56 x 45 x 25 cm British Airways, Easyjet, Finnair, Thai Tranverz S, TranzShell S, Trans4 S
56 x 35 x 23 cm United Airlines Tranverz S, Trans4 S
56 x 36 x 25 cm Czech Airlines, Malaysia Airlines Tranverz S, Trans4 S
50 x 37 x 25 cm Qatar Airlines Tranverz S, Trans4 S
55 x 38 x 23 cm Emirates Tranverz S, Trans4 S

*Updated Bag Policy now applies – check your options here.
To ensure your small bag is the right size, shop our Mini Bags

Tranzshell S Leaves Blue

Bagage selector

Kun je niet keizen als het gaat om de beste reisuitrusting? Je vindt de perfecte bagage met onze handige bagage selector – beantwoord eenvoudigweg een paar simpele vragen en wij regelen de rest.

Ontdek de bagage selector