Ons customer care team ontvangt een hoge volume aan berichten op het moment, hierdoor is onze reactie tijd iets langer dan gebruikelijk.
Onze excuses voor de vertraging.

Eastpak x Vivienne Westwood

Om de slogan “SAVE OUR OCEANS” kracht bij te zetten, zijn we een samenwerking aangegaan met Vivienne Westwood. Deze iconische Britse ontwerpster staat bekend om haar avant-gardestijl en op punk geïnspireerde ontwerpen. Van het vormgeven van de punkstijl uit de jaren '70 tot campagnes in de strijd voor milieu- en mensenrechtenkwesties, Vivienne Westwood is zowel een cultureel icoon als een iconische ontwerpster.

Gemaakt van het plastic dat onze oceanen vervuilt

Onze milieuvriendelijke collectie brengt twee merken samen die zich inzetten voor het creëren van verantwoord geproduceerde ontwerpen. Onze vijfdelige collectie is geïnspireerd op Vivienne Westwoods activisme en gemaakt van gerecycled PET, gewonnen uit de acht miljoen stukjes plastic die onze oceanen elke dag vervuilen.

Vivienne Westwood

De duurzame stijlen

Onze klassieke rugzak, schoudertas, heuptas en handbagage zijn opnieuw ontworpen, maar dan in een duurzaam jasje. Ter ere van onze exclusieve samenwerking is de 2-in-1 Jessica-tas ontworpen. Een tas die als rugzak en als draagtas kan worden gebruikt. Elk ontwerp is voorzien van een op de oceaan geïnspireerde print met de slogan "SAVE OUR OCEANS" in een milieuvriendelijke zeefdruk.

Onze Eastpak-teams zullen volgend jaar zo'n 500 uur besteden aan het opruimen van de stranden in onze strijd voor afvalvermindering en het verwijderen van plastic uit de oceanen.

Mis niets!

Meld je aan voor exclusieve updates