FREE DELIVERY & RETURNS
EXPRESS SHIPPING AVAILABLE
30 YEAR GUARANTEE

Dit is waar we voor staan

Bewezen betrouwbaarheid

Onze militaire geschiedenis heeft de basis gelegd om producten van de hoogste kwaliteit te produceren. Onze tassen zijn gemaakt om de zwaarste omstandigheden te doorstaan.

Proven reliability

On trend

Elk seizoen worden alle 'Authentic' stijlen uitgebracht in een ruime selectie nieuwe kleuren, prints en materialen. Zo is er voor ieder wat wils.

ontrend ontrend ontrend ontrend ontrend ontrend ontrend ontrend ontrend ontrendontrend ontrend ontrend ontrend ontrend ontrend

Stevig materiaal

Benieuwd hoeveel gewicht een Eastpak kan dragen zonder te scheuren? De jongen in deze kwaliteitstest-video laat het je zien.

Scheurvast

Onze producten zijn gemaakt met zo weinig mogelijk naden, zodat we de scheur- en waterbestendigheid kunnen maximaliseren.

Proven reliability

Custom fit

De schouderriemen zien er misschien wat stug uit, maar door ze te gebruiken zullen ze zich naar verloop van tijd vormen naar het lichaam van de drager. Dit zorgt voor een unieke, custom fit, speciaal voor die ene drager.

Water repellent

Waterafstotend

Onze tassen hebben een binnen-coating die de duurzaamheid en stevigheid van onze materialen verhoogt, en tegelijkertijd waterbestendiger maakt.

Water repellent

Zichtbaarheid

De lussen die aan onze ritsen bevestigd zijn, bevatten 3M reflecterend materiaal zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent.

Water repellent

Anti-slip riemen

Onze schouderriemen zijn voorzien van een laag SGS-materiaal aan de binnenkant, zodat de riemen niet van je schouders afglijden tijdens het lopen of rennen met de tas.

Anti-slip

Duurzaam

Een Eastpak is voor het leven. Tot 30 jaar garantie.

Water repellent

Terug naar boven