FREE DELIVERY & RETURNS
EXPRESS SHIPPING AVAILABLE
30 YEAR GUARANTEE

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS - HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?

EASTPAK...huh?

EASTPAK is een authentiek tassenmerk dat staat voor een stoere stijl en functionaliteit. Tegenwoordig biedt EASTPAK ook een vaste lijn van mannen- en vrouwenkleding aan. De geschiedenis van EASTPAK begint in 1976 wanneer student Mark Goldman zijn vader overtuigt een rugzakkenlijn voor studenten te ontwikkelen. EASTPAK is het eerste bedrijf dat de ijzersterke stof Cordura gebruikte voor tassen voor consumenten en hier begin jaren tachtig mee begon te experimenteren door middel van felle kleuren en prints. EASTPAK is marktleider en daarom hebben creatieve iconen als Walter Van Beirendonck, Raf Simons, Christopher Shannon en Eley Kishimoto EASTPAK geselecteerd als partner. Tegenwoordig produceert EASTPAK rugzakken, bagage en accessoires die stijl, gebruiksgemak en goede prijs/kwaliteitverhouding combineren. EASTPAK is een urban lifestyle-merk dat trots is om verschillende bands, artiesten en atleten wereldwijd te ondersteunen.

Waar is het merk team van EASTPAK gevestigd?

De hoofdzetel van EASTPAK is gevestigd te Bornem, België. EASTPAK maakt deel uit van de VF Corporation’s Outdoor Coalition, die grote merken zoals Kipling, Jansport, Napapijiri, Nautica, Reef, The North Face en Vans omvat.

Waar vind ik de adressen van EASTPAK winkels?

De adressen van de EASTPAK winkels en EASTPAK verkooppunten zijn te vinden onder de rubriek https://www.eastpak.com/oc-nl/storelocator/

Hoe neem ik contact op met de EASTPAK klantendienst?

U kan ook mailen via onze website www.eastpak.com/eu-nl/ door de tab “Contacteer ons” onderaan het scherm te selecteren. Wij doen al het mogelijke om u snel en gedetailleerd te beantwoorden.

Waar kan ik mijn EASTPAK-tas laten herstellen?

Als de tas niet uit onze online shop komt, raden we je aan terug te gaan naar de winkel waar je hem hebt gekocht. Of neem contact op met de garantie- en herstelservice van EASTPAK.

Hoe maak ik mijn EASTPAK-tas schoon?

Onderhoudsinstructies voor stoffen tassen: Reinig de buitenkant met een licht vochtige doek.Niet bleken.Niet weken in water.Ophangen op een donkere plek.Bij tassen met leer zorgen dat het leer niet nat wordt tijdens het reinigen.Bij een hardnekkige vlek de stof reinigen met een doek of zachte borstel met wat water en neutrale zeep. Je kunt een beschermende universele spray (bv. Scotchgard – verkrijgbaar in de meeste schoenen- en tassenzaken) gebruiken om het product schoon te houden. Onderhoudsinstructies voor leren tassen: Onze leren producten zijn met zorg vervaardigd van echt leer.Leer is een natuurproduct en krijgt in de loop der tijd een rijk patina. Eventuele variaties in de kleur en de nerf zijn het gevolg van de natuurlijke eigenschappen van leer.Let op bij het dragen van licht gekleurde kleding om afgeven te voorkomen (een eigenschap die inherent is aan leer).Houd het product droog en vermijd contact met vochtige of natte oppervlakken.Beperk de blootstelling aan directe hitte of zonlicht. Reinig het product door het af te vegen met een zachte, droge doek.Gebruik geen chemische reinigingsmiddelen om het product te onderhouden. Optioneel onderhoud, niet noodzakelijk: Je kunt met een zachte borstel regelmatig een transparante crème aanbrengen op leren delen (niet op nubuckleer).Het product kan worden beschermd door een waterafstotend middel aan te brengen volgens de instructies van de fabrikant.

Terug naar boven