Begin het festivalseizoen met deze niet te missen stijlen! 🎸
Houd er rekening mee dat vanwege de feestdagen op 1, 9 en 20 mei, bestellingen die in deze periode worden ontvangen met één dag vertraging worden verzonden.

AVAVAV x EASTPAK

Na weer een indrukwekkende en opvallende modeshow tijdens de Milan Fashion Week op 25 februari, is het geheim eindelijk onthuld. Dan hebben we het natuurlijk over de aanstaande samenwerking van Avavav, het onafhankelijke modehuis gedreven door creatieve vrijheid, humor, entertainment en ontwerpevolutie, en Eastpak, het rugzakmerk dat bekend staat om zijn iconische rugzakken, toonaangevende samenwerkingen en Built To Resist-houding.

Wees er als eerste bij!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

RUNWAYSHOW VAN AVAVAV TIJDENS MILAN FASHION WEEK ONTHULT EEN NIEUWE TAS-SAMENWERKING MET EASTPAK

Beate Karlsson, Creative Director bij Avavav, beschrijft de creatieve ambitie achter de collectie:

“Voor de Avavav x Eastpak-samenwerking wilde ik iets ontwerpen dat voortbouwt op het DNA van Eastpak, maar dat ook nieuwe Avavav-silhouetten introduceert. Daarom begon ik met de meest voor de hand liggende basis, de Padded Pak'r.  Ik hou van de ronde organische vorm van de Padded Pak’r en ik begon door hem op verschillende manieren in collages te gebruiken, door hem te deconstrueren en te vermenigvuldigen en zo nieuwe silhouetten te creëren. Ik vind het leuk hoe het bijna een utility-look krijgt als hij wordt vermenigvuldigd, zoals de Bumbag- en Reader-stijlen. Het was voor mij ook logisch om een Double Pak'r te maken, omdat dit model lijkt op onze kenmerkende tas en onze vingervormen. Om de capsulecollectie compleet te maken, hebben we ook de Mini Bag toegevoegd, die is gebaseerd op ons kenmerkende tas-silhouet dat we begin dit jaar lanceren."

De Avavav x Eastpak-collectie bestaat uit 4 stijlen: de AV Double Pak'r, AV Reader, AV Bumbag en AV Mini Bag. De collectie wordt in juni 2024 gelanceerd en zal wereldwijd verkrijgbaar zijn in geselecteerde winkels en online.

AVAVAV x Eastpak

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Naar boven